Családi mászás

Családi összetartás, bizalom, kitartás, énerő növelése

Minden családnak megvannak a saját szokásai, hagyományai, a saját ritmusa, azok a sokszor szavakba nem foglalható dolgok, amik a “mi családunk” érzést adják. 

A család és a családtagok ugyanakkor folyamatos változásban vannak. Új életszakaszokkal és új feladatokkal kell szembenézniük. Néha úgy tűnik, hogy minden a feje tetejére áll, az addig megszokott rendszer nem működik már olyan jól. Elég ehhez annyi is, hogy az egyik gyerek a kamaszkorba lépjen vagy az egyik felnőtt munkahelyet váltson. 

De az is lehet, hogy úgy érezzük, míg az egyik gyerekünknek folyékonyan beszéljük a nyelvét, addig a másikhoz nem is tudjuk, hogyan viszonyuljunk, mert az ő világa valahogy máshogy van összerakva, mint a miénk.

 

Így vagy úgy, de minden család rendelkezik saját erőforrásokkal, amiket mozgósítani tud azért, hogy megerősödjön és javuljon a családtagok közötti kommunikáció és kapcsolat. Igen erős fejlődési potenciál van abban, ha a család közösen küzd meg – akár a sziklamászás eszközével -, egy-egy krízissel, elakadással. 

A családi mászás során, tapasztalt oktatók mászótermi vagy természeti közegben olyan komfortzónából kimozdító gyakorlatokkal készülnek, melyek – a fizikai állóképesség, erő és koordináció fejlődése mellett – segítik a családi összetartás, a bizalom, a kitartás, az énerő növelését is.

Jelentkezés

Családi mászásra

Jelentkezés családi mászásra
Mi lenne a családi mászás fókusza?
Hol szeretnének mászni?
Kérjük az űrlap elküldéséhez fogadja el az adatvédelmi irányelveket