Mászás pároknak

A kötél két végén

Kapcsolódás, bizalom, együtt töltött idő

Slide A gyakorlatok során az izgalom és az öröm garantált, de igény szerint lehetőség van az egymásba vetett bizalom, a közös erőforrások, a párkapcsolati elakadások és konfliktusok témáival is foglalkozni a mászás élményén keresztül.. A közös élmények egy párkapcsolat minden szakaszában szükségesek ahhoz, hogy a kapcsolatot ápoljuk.
Pároknak szóló programunk lehetőséget kínál arra, hogy a hétköznapok sodrásából kiszakadva minőségi időt töltsetek együtt egy nem mindennapi élményen keresztül.

Slide Program típusa Egyszeri alkalom mászóteremben vagy sziklán vagy néhány alkalmas, konkrét fókuszú folyamat. Célmeghatározás A célokat a pár határozza meg. Lehet ez egy töltekező, felszabadult együtt töltött délután, de egy párkapcsolati témával is lehetőség van foglalkozni. Struktúra Árak

Egy előzetes beszélgetés során közösen megbeszéljük, hogy mire lenne igény (termi mászás és/vagy sziklamászás, konkrét cél vagy könnyedebb kikapcsolódás, rövidebb vagy hosszabb folyamat, stb.) A programnak minden esetben részét képezi az alapvető biztonságtechnikai ismeretek elsajátítása és megismerkedés a mozgásforma alapjaival. A közösen meghatározott cél függvényében alakul a mászó- és egyéb kapcsolati fókuszú gyakorlatok, illetve a feldolgozás aránya a program során.
A programelemek teljesítése nem igényel előzetes mászótapasztalatot.
A mászógyakorlatokat a résztvevők fizikai/edzettségi állapotát figyelembe véve állítjuk össze.


Előképzettség Egy 1 és 3/4 órás páros mászás ára: 12000 Ft (plusz a mászótermi belépők)
A csomagról ajándékutalványt küldünk, mely a banki átutalás napjától számítva egy évig felhasználható.

Jelentkezés

Páros mászásra

Jelentkezés páros mászásra
Mi lenne a családi mászás fókusza?
Hol szeretnének mászni?
Kérjük az űrlap elküldéséhez fogadja el az adatvédelmi irányelveket