MOL pályázat

Egy PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGről szeretnénk Titeket tájékoztatni. 

 
A tavalyi évhez hasonlóan elnyertük a MOL Gyermekgyógyító Programjának támogatását, így lehetőségünk van egy családi fókuszú élményalapú folyamat megvalósítására. 
 
PROGRAM CÉLJA
Nehézségekkel küzdő gyermekek családjainak bevonása egy családterápiás szemléletű önismereti folyamatba, melynek során a fal-és sziklamászás eszközével dolgozunk. Cél, hogy a család képes legyen az adott elakadásokat új nézőpontból szemlélni, a gyerekek nehézségeihez jól kapcsolódni és közösen új belső erőforrásokat találni.
 
Határidő: március 19.
 
RÉSZTVEVŐ CSALÁDOK
  • Olyan 8-14 éves gyerekek családjai, akiknek akár iskolai akár otthoni nehézségeik miatt megakadt kiegyensúlyozott fejlődésük, így fejlesztésre, terápiára szorulnának, de a kerületi pedagógiai szakszolgálat korlátozott lehetőségein és a gyógyszeres terápián kívül nincsen számukra elérhető opció. Örülnénk, ha olyan családok is részt vehetnének egy ilyen programon, akik anyagilag nehezen tudnak egy hasonló terápiás programon részt venni
  • A programban 4 család tud részt venni.
  • Mászótapasztalat nem szükséges, de mivel a program egyik fő eszköze a mászás, ezért erre való nyitottság és hajlandóság fontos! A család minden tagja aktív résztvevője a programoknak. A programhoz szükséges eszközöket az egyesületünk biztosítja.
  • Minden család mellett végig jelen lesz egy dedikált tréner, aki őket kíséri végig az egész folyamat során.
 
PROGRAMTERV & IDŐPONTOK
  1. 90 perces első interjú a családdal március folyamán (Újpesten vagy Kőbányán)
  2. mászótermi félnapos program (április 29. szombat, MAG47 mászóterem)
  3. félnapos sziklamászó program (május 13. szombat, Rókahegy)
  4. sziklamászó és élményterápiás hétvége Mátrakeresztesen (június 2-4., szállás: Mátrakeresztesi Ifjúsági Szállás)
KÖLTSÉGEK
A programnak van egy egyszer 20.000 forintos hozzájárulása a családok részéről, illetve a mátrakeresztesi utazást a családnak kell állnia. Minden további költséget a pályázat áll.
Kérünk Titeket, ha ismertek olyan családot aki számára ez a program jótékony és testhezálló lehet, továbbítsátok nekik ezt a felhívást, vagy amennyiben a ti családotokat érzitek megszólítva, töltsétek ki az ŰRLAPot!
 
 
Üdvözlettel:
Élménymászás csapa