Nyári táborok

Milyen egy élménymászás tábor?

1. és 2. turnus helyszín

A tábort minden reggel a Big Wall mászóteremben (1047 Károlyi István utca 10.) indítjuk és ide is várjuk a nap végén a szülőket.

A napot 9 órakor kezdjük és 17 órakor fejezzük be.

3. turnus helyszín

A tábort minden reggel a MAG47 mászóteremben (1106 Maglódi út 47. A épület) indítjuk és ide is várjuk a nap végén a szülőket.

Program

A napközis tábor középpontjában elsősorban a fal-és sziklamászás illetve a különböző csoportos gyakorlatok nyújtotta élmények állnak. Kifejezett hangsúlyt fektetünk az optimális szintű kihívások felállítására, amik elősegítik a tapasztalati tanulást. A csoportos gyakorlatok és programok során a gyerekeknek szükségük lesz együttműködésre, megfelelő kommunikációra és közös tervezésre.

A mászótábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek a mászás alapvető típusaival és elsajátítják a biztonságtechnika alapjait, a mászásban már járatos gyerekek számára pedig újabb izgalmas kihívásokkal készülünk.

Az alapvető mozgásformák és ismeretek elsajátítása után, a BigWallban táborozó gyerekeknek lehetőségük lesz kipróbálni a mászóterem területén álló 25 méteres kémény megmászását, valamint a tábor résztvevői számára egy barátságos légkörű megmérettetéssel készülünk. A programok között szerepel a Rókahegyi kőfejtő meglátogatása, ahol a gyerekek biztonságos körülmények között megtapasztalhatják az igazi sziklamászás élményét.

A sziklamászó napon a gyerekek felnőtt felügyelettel, de önállóan tervezik meg és készítik el a kőfejtő területén a meleg ebédet, ezzel is gyakorolva a felelős tervezést és együttműködést a csapaton belül.

A sziklamászáson túl készülünk egy kalandokkal és kihívásokkal teli outdoor programmal is, amit külső helyszínen tartunk. A hét végén közösen értékeljük és jutalmazzuk az élményeket és a kemény munkát.

Étkezés:

A gyermekek napi háromszori étkezést kapnak (tízórai, ebéd, uzsonna). Az ebédet – a sziklás nap és a pénteki nap kivételével – egy közeli étteremben fogyasztjuk el. Amennyiben speciális étrend szerint étkezik a gyermek, előzetes egyeztetés alapján lehetőség van egyedi menü összeállítására.

A tábort tartja:

Az Élménymászás csapata.

Létszám:

Kisebbek turnusa – max. 15 fő Nagyobbak turnusa – max. 20 fő

A tábor lemondásának feltételei

Amennyiben a tábort a járványügyi helyzetre való tekintettel lemondani kényszerülünk, a tábor teljes díját visszautaljuk a résztvevőknek.
Amennyiben a résztvevők mondják le:

  • A tábor megkezdése előtti három héten túli lemondás esetén a tábor teljes díját visszaadjuk/visszautaljuk.
  • A tábor megkezdése előtti három héten belüli lemondás esetén a tábor díjának az 50%-át adjuk/utaljuk vissza.
  • A tábor megkezdése előtt 1 héttel csak orvosi igazolással tudjuk a tábor díjának az 50%-át visszaadni/visszautalni.
  • A tábor idejére eső lemondott nap vagy napok díját nem áll módunkban visszaszolgáltatni.

Szükséges felszerelés:

A tábori napokra kényelmes szabadidőruha javasolt. A falmászáshoz szükséges eszközöket (beülő, biztosítóeszköz, kötél, ziazsák, sisak) a tábor során biztosítjuk. Kezdő gyerekeknek a mászáshoz az első napokban vékonytalpú tornacipő is megfelelő, azonban a későbbiekben javasoljuk a mászócipő bérlését. A kültéri programokhoz, illetve az étterembe való eljutáshoz váltócipő szükséges. Szükséges továbbá egy kulacs, illetve napszúrás ellen sapka.

A tábor díja

70.000 Ft

Ez tartalmaz: 

  • napi háromszori étkezést
  • terembelépőt
  • a sziklamászás és outdoor program transzportját
  • a sziklamászáshoz és outdoor programhoz használt felszerelések díját
  • a gyermekekkel foglalkozó szakemberek által összeállított és vezetett programokat

Testvérek számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Turnusonként fenntartunk 1-1 kedvezményes helyet (40.000Ft) az arra rászorulók számára. Kérjük a szülőket, hogy ennek igényléséhez keressenek minket emailben vagy személyesen.

Nyári tábor első turnus - június 26-30. BigWall (12 év felett)

Nyári tábor első turnus - június 26-30. BigWall (12 év felett)

Az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével Önök hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat (e-mail cím, telefonszám) felhasználjuk az Önökkel való kapcsolatteremtés céljából. A beküldött adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá.

Van e a gyermeknek ételallergiája, vagy speciális étrendje?
Kérjük a "Nyári tábor első turnus - június 26-30." űrlap elküldése előtt fogadja el az adatvédelmi irányelveket

Kedves Érdeklődő! Az előzetes jelentkezések alapján a turnus megtelt, már csak a várólistára lehet jelentkezni. Ehhez kérjük, töltse ki az alább található űrlapot!

Nyári tábor harmadik turnus - július 10-14. MAG47 (9-13 évesek számára)

Nyári tábor harmadik turnus - július 10-14. MAG47 (9-13 évesek számára)

Az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével Önök hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat (e-mail cím, telefonszám) felhasználjuk az Önökkel való kapcsolatteremtés céljából. A beküldött adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá.

Van e a gyermeknek ételallergiája, vagy speciális étrendje?
Kérjük a "Nyári tábor harmadik turnus - július 10-14." űrlap elküldése előtt fogadja el az adatvédelmi irányelveket